Første gang

Fikk et spørsmål fra en leser angående det å ha sex for første gang. Denne jenta sier at hun er flau over seg selv, og derfor ikke våger å ha sex. Dette er nok noe de aller fleste jenter har følt, og er ikke helt uvanlig. 

For det første tror jeg det er viktig at du viser at du er stolt av deg selv. Uansett om du er syltynn eller har litt flesk på kroppen vil guttene tenne på en naken jentekropp. Så du trenger ikke være "perfekt" i den forstand, men så lenge du viser at du er stolt av kroppen din, og tør å by på deg selv, vil dette som regel være mer enn bra nok for gutten. Han vil nok bare tenke at han faktisk ligger ved siden av en naken jente, og ikke tenke så mye på hvordan kroppen hennes ser ut.

Du trenger ikke være redd for hva han vil synes om dine presteringer når det kommer til selve akten. Du er ikke dårlig i senga, selv om du ikke er helt williybajass heller. Hvis gutten at du vil ha han og at han får deg kåt. Vis han at han tenner deg og får deg til å føle velbehag, så holder nok dette i massevis:) Vær litt med, så skal nok dette gå bra. Pass bare på at du ikke ligger der som en død fisk, for det kan fort oppfattes som kjedelig.

Når det gjelder spørsmålet om shaving, har ihvertfall jeg erfart at de aller fleste gutter tenner på dette. Når man shaver viser det i mine øyne at du er opptatt av utseende ditt - også det som er under klærne. Jeg, for min del foretrekker forsåvidt brazilian fremfor shaving. Dette gir et mye finere og deiligere resultat, og du kan gå mye lenger mellom hver gang. Afroditeklinikken er veldig flinke på dette:)

Håper svarene mine var til hjelp, og lykke til! :)


- Heidi2 kommentarer

Anonym

16.05.2012 kl.20:11

elsker bloggen din:D

jeg vet dette kanskje er et veldig merkelig spørsmål, men hvordan har man sex? jeg er en jente på 15 men som fyller 16 i desember, mange av de i klassen min har allerede hatt sex flere ganger, er det normalt å ikke ha hatt sex når man er 16? Vær så snill å svar så godt du kan:D

Vibeke A Gran

16.05.2012 kl.21:20

Bra svart :)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits