Fuckfriend

Vi fikk følgende spørsmål fra en leser igår:

"Jeg har et spørsmål.. Jeg har hatt en fuckfriend ganske lenge nå, men i det siste har det forholdet dabbet av litt, og han virker ikke like interessert lenger. Jeg tror jeg har prestert å si noe litt dumt i fylla til en venninne, og jeg lurer på om hun kanskje har sladret til han, ettersom de er veldig gode venner.. Jeg hadde vel sagt noe som hadde med hans prestasjoner i senga å gjøre, og det var ikke særlig positivt det jeg sa. Såå, tror dere at det er grunnen?"

Først og fremst lurer jeg på hvorfor du er interessert i å ha en fuckfriend som ikke presterer bra nok når det kommer til sex. Det er vel det som er hele poenget, er det ikke? En Fuckfriend er jo en du har sex med, kun for sexens skyld. Og da er det jo litt kjipt om det ikke funker. For meg virker det som om du er interessert i denne gutten, og at det er derfor du ikke ønsker å gi slipp på han.

Over til spørsmålet ditt, så tror faktisk ikke at det er det som er grunnen til at forholdet deres har dabbet av. Gutter er enkle, og hadde han fått vite at du syntes han var elendig i senga, hadde han neppe vært hyggelig mot deg. Og ikke bare "ikke virket like interessert lenger", tror du ikke? Du kan jo kanskje høre med venninnen din om hun har fortalt det til han, noe jeg tviler på at hun har. Det er jo ikke noe som verken er noe hyggelig å fortelle eller å høre. Så om venninnen din har litt vett mellom øra, har hun nok ikke sagt det. 

Det du også kan gjøre er vel enkelt og greit høre med kompisen din om dere skal finne på noe en dag, så ser du an hvordan stemningen er da:)

Sofie
Har dere en fuckfriend?

4 kommentarer

Lili

15.05.2012 kl.06:42

Interesting blog!

Lili, http://natcosmetics.blogspot.com/

:-)

15.05.2012 kl.16:20

nice blogg!

har noen spørsmål..

jeg er jomfru og har liksom ikke "våget" å ha sex fordi jeg er flau over meg selv. Jeg tenker hele tiden at jeg kommer til å dumme meg ut og han vil tenke at jeg er helt teit som ikke vet helt hva jeg skal gjøre.. At han skal fortelle alle at jeg er dårlig i senga osv. Noe annet jeg også tenker på er kroppen min:p er jeg tykk? tenker han mye på det? også om han synes det er ekkelt med hår nedentil. burde jeg barbere bort alt håre nedentil? gjør dere dette?

kanskje dere kan lage et innlegg eller noe om disse temaene? :-)

Javier Grøtte

15.05.2012 kl.16:54

Sweet blogg og smooth inlegg! HAHAH, rett å reklamere denne siden til meg ;) Kan du legge ut sex -video en gang? sånn fra porno.com ?? blir jææævelig kåt og ronker til dem <3

15.05.2012 kl.22:11

Hvordan barberer man håret nede?? Har dere hatt sex i badekaret??

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits